Inger-Margrethe Løveid – Dyrepleier

Inger-Margrethe er utdannet dyrepleier fra NMBU veterinærhøgskolen. Hun har i tillegg til lang arbeidserfaring også deltatt på ulike kurs som etterutdanning.

Hennes interessefelt er tannbehandling, anestesi, sårbehandling og forebyggende helsearbeid. Hun har hovedansvar for de inneliggende pasientene og laboratoriet vårt.

Inger-Margrethe er en erfaren og faglig dyktig dyrepleier som sørger for at alle pasientene våre er i trygge hender. Hun er sertifisert instruktør i lydighet hos hund.

Hjemme har Inger-Margrethe katten Kattinka og 3 islandshester

Irene.jpg

Irene Nyrud – Dyrepleier

Irene er utdannet dyrepleier fra Hansenberg, Danmark og har deltatt på flere ulike kurs. Hennes interessefelt er anestesi, smertelindring og tannbehandling.

Irene er en svært dyktig dyrepleier som sørger for kvalitetssikring av klinikkens protokoller og rutiner. Hun har lang erfaring med tannbehandling og sørger for at pasientene har det best mulig mens de er hos oss.

Irene jobber med å få klinikken godkjent som Cat friendly clinic hos ISFM - International Society of Feline Medicine.

Hjemme har Irene katten Eevee og 3 hunder: en Drentsche patrijshond ved navn Nora, springer spanielen Sega og kooikeren Taxi.

Lill til nettsiden.jpg

Lill-Kristin Herberg – Regnskapsfører/Veterinærassistent

Lill-Kristin er egentlig utdannet regnskapsfører og driver eget firma. Hun sørger for at papirene våre er i orden, men bidrar også i det daglige arbeidet på klinikken. Hun er usedvanlig blid og glad og har en evne til å roe ned engstelige dyr. Lill-Kristin er også lokal representant for Pinnsvinhjelpen, og tar seg av pinnsvin som enten er skadet eller for små til å klare seg alene ute.

Nettsideforsidebilde april 2019.jpg

Lena Brester Maurang – Resepsjonist/Veterinærassistent

Bilde kommer

Lena er klinikkens multikunstner – hun har lang fartstid fra ulike serviceyrker, og har først i år startet å jobbe i smådyrklinikk. Hun har hovedansvar for resepsjonen, men bidrar også i daglige oppgaver på laboratoriet og generelt på klinikken. Hun er veldig omsorgsfull og sørger for at både dyr og eiere føler seg godt ivaretatt.

Hjemme har Lena 2 chihuahuaer ved navn Vera og Nelly.

Therese og Fiji.jpg

Therese Falck-Høiland – Veterinærassistent

Therese har mange års erfaring fra dyrebutikk før hun startet hos oss for 2 år siden. Hun er veldig interessert i dyr, og har mye erfaring med både smådyr og hest. Hun har ansvar for resepsjon og butikk. Therese er opptatt av god service, og at både dyr og eiere skal føle seg sett og ivaretatt.

Hjemme har Therese gården full av dyr: utendørs finner man 3 hester, en kanin og 7 høns. Innendørs er et akvarium, 2 katter (bengalen Aditi og skipskatten Skip) og hunden Fiji, av rase Prazsky krysarik. Fiji har nok mange møtt på klinikken, da hun er fast innslag i resepsjonen.

Therese er for tiden i barselpermisjon.

Nettsideforsidebilde april 2019.jpg

Helene Solsand: Dyrepleierassistent

Bilde kommer

Charlotte Engesæth-Veterinærassistent. Sommerhjelp/student